Om Unifye

Välkommen till Unifye
Vi är specialister på marknadsanalys och affärsstrategi
Vi hjälper ledare att bygga värdefulla företag
genom tydliga insikter om marknad och kunder
och genom att omsätta visioner till konkreta strategier
Vi jobbar med de flesta insdustrier, och i nästan alla delar av världen
Vårt kundlöfte är personligt bemötande, ett dedikerat arbete...
och en tydlig och handlingsbar väg framåt
Vi ser fram emot att visa dig vad det betyder
Hör gärna av dig!
Föregående bild
Nästa bild

På Unifye hjälper vi ledare att bygga starka, lönsamma och växande företag. Vi gör det genom att erbjuda högkvalitativa tjänster inom marknadsanalys och affärsstrategi.

Vi hjälper till med tydliga insikter kring marknad och kunder, och att omsätta visioner till konkreta strategier, och handlingsplaner. Sådant som har en stark förankring i hur marknaden faktiskt ser ut, som är handlingsbart från dag ett, och som bygger stort värde över tid.

I vår mening betyder ett värdefullt företag flera saker. Dels att bolaget är lönsamt och har ett högt finansiellt värde. Men också att bolaget är värdefullt för de människor som jobbar där, för dess kunder och för världen i stort.

Vi jobbar med de flesta industrier, och i nästan alla delar av världen. Vårt kundlöfte är ett personligt bemötande, ett dedikerat arbete, och en tydlig och handlingsbar väg framåt. Får vi chansen att jobba i hop så ser vi fram emot att visa er vad det betyder. Tills dess så ser vi fram emot en kontakt och tillfälle att berätta mer.

Några industrier vi har erfarenhet av

Vi jobbar med de flesta industrier, och företag av alla storlekar. 
Här är några exempel på områden som vi har erfarenhet av.

Hör gärna av dig

Om du har några frågor eller bara är nyfiken på att veta mer om vad vi kan göra för dig, så är du varmt välkommen att höra av dig.