Om Unifye

Välkommen till Unifye
Vi hjälper ledare att skapa värdefulla företag
och att omsätta visioner till kristallklara handlingsplaner
Vi är specialister på strategisk rådgivning och företagsvärdering
Vi jobbar med de flesta insdustrier, och allt ifrån startups till globala företag
Vårt kundlöfte är personligt bemötande, passionerat arbete...
och en tydlig och handlingsbar väg framåt!
Vi ser fram emot att visa dig vad det här betyder
Hör gärna av dig!
Previous
Next

På Unifye hjälper vi ledare att bygga värdefulla, stabila och snabbt växande företag. Vi gör det här genom att erbjuda en rad utvalda strategiska tjänster – ifrån strategisk rådgivning till företagsvärdering och ledarskapsutveckling. 

I vårt jobb hjälper vi våra kunder att omsätta sina visioner till konkreta strategier, och kristallklara handlingsplaner. Sådant som är handlingsbart från dag ett, och som bygger stort värde över tid.

I vår mening betyder ett värdefullt företag flera saker. Dels att bolaget är lönsamt och har ett högt finansiellt värde. Men också att bolaget är värdefullt för de människor som jobbar där, för dess kunder och för världen i stort. 

Vi jobbar med de flesta industrier, med företag av alla storlekar, och i nästan alla delar av världen. Vi brinner lite extra för att jobba med både tillväxtbolag och impactbolag. Det vill säga företag som befinner sig på en tillväxtresa och företag som jobbar för att göra en positiv skillnad i världen. 

Vårt kundlöfte är ett personligt bemötande, ett passionerat arbete, och en tydlig och handlingsbar väg framåt. Får vi chansen att jobba i hop så ser vi fram emot att visa er vad det här betyder. Tills dess så ser vi fram emot en kontakt och tillfälle att berätta mer.

Några industrier vi har erfarenhet av

Vi jobbar med de flesta industrier, och företag av alla storlekar. 
Här är några exempel på områden som vi har erfarenhet av.

Unifye är grundat av Christoffer Ahlén. Christoffer har många års erfarenhet inom ledande positioner för internationellt snabbväxande företag. Han har jobbat som extern konsult och rådgivare inom marknad och strategi för både start-ups och globala miljardföretag inom över 20 olika industrier, samt varit coach och utbildare åt en av världens främsta företagsinkubatorer.

Hör gärna av dig

Om du har några frågor eller bara är nyfiken på att veta mer om vad vi kan göra för dig, så är du varmt välkommen att höra av dig.