2-dagars Workshop: Företagande ur ett Spirituellt Energiperspektiv

Välkommen på en 2-dagars workshop där vi utforskar hur vi kan få bättre flöde i vårt företagande genom att kombinera ett spirituellt energiperspektiv med olika praktiska verktyg och strategier.
Workshopen riktar sig till dig som vill ta ditt företagande till nästa nivå, eller som vill utforska sätt att driva företag och göra affärer som bygger mer på flöde, kreativitet, enkelhet och välmående.
Du är varmt välkommen oavsett om du är erfaren, nybliven eller aspirerande entreprenör/företagare.
 
För allas trygghet så använder vi en stor lokal och fyller den endast till ca 25% av dess kapacitet. Begränsat antal platser.
 
ANMÄLAN
För att anmäla dig till workshopen:
1. Säkra plats genom bokningssidan: http://unifye.bokadirekt.se
2. Klicka i ”Kommer” på Facebook-eventet (för att få uppdateringar): https://www.facebook.com/events/1746744132150046/

 
INNEHÅLL
Vi kommer att på en mer omfattande nivå utforska en mängd olika koncept relaterat till företagande, strategi, affärer och mänskliga interaktioner, sett ur ett kombinerat praktiskt och energiperspektiv.
Första dagen så ligger fokus på individen, och andra dagen så kommer det arbetet att få manifestera sig i form av konkreta strategier kopplat till det praktiska företagandet. Tanken är att du ska kunna ta både dig själv och ditt företagande till nästa nivå genom att utforska nya dimensioner av företagande, personlig utveckling och hur dessa kan gå hand i hand för att öppna upp nya och kreativa vägar framåt.
 
Bland annat så kommer vi att lära oss och utforska:
– Hur vår egen energi fungerar i olika sammanhang som har med företagande att göra.
– Hur vi kan använda våra energisystem mer effektivt i olika sammanhang genom att vara i/tona in oss på olika frekvenser och energinivåer.
– Hur vi kan bli medvetna om och lösgöra olika personliga blockeringar för bättre och mer kreativt flöde i företagandet.
– Hur olika energiband och energier påverkar oss, samt lära oss förhållningssätt och verktyg för att skapa frihet.
– Hur vi kan använda vår intuition för att navigera i affärsvärlden, och hur vi kan känna in energier på olika sätt och på olika nivåer.
– Vikten av intention, och hur den påverkar kunder, människor, team och samarbetspartners. Samt hur vi kan använda ett företag som en hävstång för att sprida positivitet.
– Diskutera konkreta strategier/handlingsplaner och hur de kan anpassas baserat på ett spirituellt energiperspektiv för bättre flöde och balans.
– Diskutera konkreta affärsutmaningar och hur de kan bemötas på olika sätt.
– Lära oss olika verktyg för kreativ problemlösning i affärsvärlden.
– Hur olika marknadsföringsbudskap kommer med olika energi, och hur detta kan användas för att attrahera kunder som genuint söker det du erbjuder.
– Hur olika energicykler fungerar inom företagande, och hur vi kan jobba smartare genom att känna in och jobba med de olika flödena relaterat till sådana cykler.
– Diskutera hur vi kan integrera det spirituella som en naturlig del av det vardagliga livet och företagandet.
 
UPPLÄGG
Vi kommer att kombinera genomgång av olika koncept med att jobba interaktivt och själva få känna på hur de olika koncepten relaterar till en själv och ens unika företagssituation. Vi kommer även att jobba i olika grupper, som matchas baserat på deltagarnas profil och energimässiga synergi. Tanken är att kombinera Inre arbete med olika praktiska övningar som mynnar ut i konkreta strategier och handlingsplaner för att ta ens företagandet till en ny nivå som går hand i hand med personligt välmående.
 
VEM LEDER WORKSHOPEN?
Workshopen leds av Christoffer Ahlén som är Coach, Energihealer och Affärsrådgivare. Christoffer jobbar med att hjälpa individer och ledare att komma igenom olika energiblockeringar för att skapa livsflöde, välmående och ökad personlig kraft. Han har även många års erfarenhet inom affärsvärlden, där han varit med och byggt miljardbolag, jobbat som rådgivare inom marknad och strategi för start-ups och globala företag inom över 20 olika industrier, samt varit coach och utbildare åt en av världens främsta företagsinkubatorer.
Christoffers sätt att se på andlighet är att alla människor är andliga, och att det är en naturlig del av alla delar av livet. När vi förstår de spirituella såväl som de fysiska aspekterna av livet, så kan vi skapa en helhet som skapar rikare liv, ökat flöde och en mer kreativ tillvaro.
 
TID & PLATS
6-7 februari 2021.
Lördag: 09:00-17:00
Söndag: 09:30-16:30
Birger Jarlsgatan 58, Stockholm // Klustret Ekskäret
(T-bana: Rådmansgatan)
 
PRIS
5000 kr ex moms – företagsfaktura
(5000 kr ink moms om du inte har ett företag)
Vid bokning innan 1 januari:
4500 kr ex moms – företagsfaktura
(4500 kr ink moms om du inte har ett företag)
 
MÅLTIDER
Fika ingår, förmiddag/eftermiddag.
Lunch kan köpas på en av de många kringliggande restaurangerna.
 
ANMÄLAN
För att anmäla dig till workshopen:
1. Säkra plats genom bokningssidan: http://unifye.bokadirekt.se
2. Klicka i ”Kommer” på Facebook-eventet (för att få uppdateringar): https://www.facebook.com/events/1746744132150046/
 
Begränsat antal platser, för att kunna hålla ett behagligt avstånd.
 
Alla med ett intresse för entreprenörskap och företagande är välkomna, oavsett om det är på idé-eller expansionssstadiet.
 
I övrigt. Använd sunt förnuft. Stanna hemma om du är sjuk. Tvätta händer och ge varandra det utrymme som behövs för att känna sig trygg.
 
Språk: Svenska
 
AVBOKNING
Om du av någon anledning inte kan komma så gäller följande.
– Avbokning fram till 14 dagar innan: ingen debitering
– Avbokning mindre än 14 dagar innan: debitering med 50% eller fritt byte till annat datum (i mån av plats).
– Avbokning mindre än 3 dagar innan: full debitering
– Avbokning pga sjukdom (fram till 0 dagar innan): fritt byte till annat datum.
 
Varmt välkomna 🙂

Om Unifye

Unifye AB erbjuder tjänster inom strategi, ledarskap och startup-strategi för företag i förändring.

Ta gärna kontakt

De flesta industrier och företag av alla storlekar. Lorem Ipsum är en utfyllnadstext från tryck- och förlagsindustrin. 

Fler tjänster