Event & Workshops

Aktuella event

Övriga event

Event

Kväll för Energihealing & Personlig Utveckling

Välkommen på en kväll med fokus på att lära känna dig själv, ditt energisystem och din egen unika energi. Genom att lära känna ditt energisystem och din energi så kan du på ett kraftfullt sätt öppna upp för din egen kraft, personligt välmående, rikare relationer, nya möjligheter och flow i livet.

Föreläsning

Att Läsa Energier – För Startups, Entreprenörer och Företagsledare

Välkommen på en digital föreläsning där vi går igenom hur du som företagsledare och entreprenör kan lära dig att läsa energier för att bygga mer solida, snabbväxande och välmående företag. Genom att utveckla din förmåga att läsa och förhålla dig till energier på olika sätt så får du tillgång till ett kraftfullt verktyg som många av väldens mest framgångsrika entreprenörer använder sig av.

Transformation

Meditation för Personlig Transformation

Välkommen på en guidad meditation med fokus på att hitta inåt och skapa personlig transformation för dig själv och ditt liv. Vi jobbar med att du ska få landa och hitta in i dig själv på djupet, både på ett personligt och ett energimässigt plan, där vi bland annat kommer att jobba med olika nivåer av ditt energifält. Online.

Föreläsning

Energihealing för Personlig Utveckling

Välkommen på en digital föreläsning där vi går igenom hur energihealing kan användas som ett verktyg för personlig utveckling och hur våra energisystem interagerar med olika delar av livet och av oss själva. Genom att lära dig att jobba med och stärka ditt energisystem så får du tillgång till ett väldigt kraftfullt verktyg för att både öppna upp för mer av din potential, och att leva mer fullt ut.

Workshop

2-dagars Workshop: Företagande ur ett Spirituellt Energiperspektiv

Välkommen på en 2-dagars workshop där vi utforskar hur vi kan få bättre flöde i vårt företagande genom att kombinera ett spirituellt energiperspektiv med olika praktiska verktyg och strategier. Workshopen riktar sig till dig som vill ta ditt företagande till nästa nivå, eller som vill utforska sätt att driva företag och göra affärer som bygger mer på flöde, kreativitet, enkelhet och välmående.

Workshop

Lär Känna Ditt Energisystem

Välkommen på en heldag med fokus på att lära känna dig själv, ditt energisystem och din egen unika energi. Genom att lära känna ditt energisystem och din energi så kan du på ett kraftfullt sätt öppna upp för din egen kraft, personligt välmående, rikare relationer och nya möjligheter och flöden i livet. Uppdaterad version av workshopen som inkluderar nya koncept och verktyg.

Event

Kväll för Entreprenörskap och Spiritualitet

Välkommen till en kväll i Stockholm där vi ses, knyter nya intressanta kontakter och pratar om spiritualitet/andlighet, energier, och hur det påverkar oss inom entreprenörskap & företagande. Vi kommer även att utforska verktyg för personlig utveckling, och hur vi kan använda olika medvetandenivåer för kreativ problemlösning.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin