Energihealing

Med Christoffer Ahlén

Fokus inom energihealingen ligger på att hitta och låsa upp klientens kraft genom att öppna upp klienten för sig själv och sin egen energi. I en individuell session med energihealing så känns/läses ditt energisystem in på olika nivåer, och du får möjlighet att lära känna dig själv, din unika energi och ditt energisystem. Du får även insikt kring och hjälp att frigöra olika energiblockeringar för ökat flöde i dig själv och i livet. 

Förmågan att känna in andra är något vi alla har, och gör dagligen i olika utsträckning. Christoffer har valt att utveckla denna förmågan och sitt eget energisystem för att kunna hjälpa andra på olika sätt i deras utveckling. I det arbetet har han funnit att energihealingen är ett av de absolut starkaste verktygen. Till stor del beror det på att fokus ligger i att utveckla klientens egen energi och inre kraft, vilket också är det starkaste vi har tillgång till – ett väl fungerande energisystem påverkar alla delar av livet positivt.

Healingarbetet sker genom att energimässigt jobba på olika nivåer, och under en session så är kommunikation med klienten ett centralt verktyg, då det bidrar till att skapa insikt och förståelse.

Du är välkommen att boka energihealing om du är redo för positiv förändring, vill komma vidare i din personliga eller andliga utveckling, eller helt enkelt är nyfiken på att leva mer fullt ut.  Energihealingen kan också effektivt användas för att få flöde i olika specifika områden i livet, såsom till exempel relationer, jobb & företagande och för att öka den personliga energinivån.

Mottagning sker på Östermalm i Stockholm, samt online via Zoom, Skype eller telefon. 

Christoffer erbjuder privatsessioner med energihealing för individer som vill hitta sin egen kraft, skapa förändring och leva mer fullt ut. Genom att jobba på flera olika plan, allt från det andliga till det fysiska och konkreta, så kan positiv, effektiv och hållbar förändring skapas. Ett av Christoffers centrala verktyg är inkänningen, vilken han använder sig av på flera olika nivåer för att läsa av klienten och dens livssituation. 

Relaterat

Fler tjänster