Energihealing

Transformera dig själv, transformera ditt liv

Öppna upp för nya möjligheter i dig själv och i ditt liv genom att komma närmare kärnan i det du vill transformera.

Transformera dig själv

Energihealing är ett extremt kraftfullt verktyg för att skapa personlig transformation. Man kan till exempel jobba med sin energinivå, hur man hanterar känslor, hur man känner energier, sitt självförtroende, hälsa, karriär, och andlighet för att nämna några saker.

Transformera dina relationer

Energiarbete kan vara ett extremt effektivt verktyg för att förstå och förbättra sina relationer. Genom att förstå den underliggande energi-dynamiken så kan man till exempel förbättra sina kärleksrelationer, familjerelationer, jobbrelationer och vänskapsrelationer.

Transformera ditt liv

Genom att jobba med energihealing som ett verktyg så kan man på ett effektivt sätt transformera och skapa förändring inom livets alla områden. Man kan bland annat, utöver sina relationer, t ex förbättra sin livskvalitet, karriär, finanser, entreprenörskap och sitt sociala liv.

Långsiktig förändring

Genom att jobba ur ett energiperspektiv så är det möjligt att nå ända in till kärnan av olika utmaningar, vilket skapar effektiv och långvarig förändring från grunden.

Hur det går till

Fokus inom energihealingen ligger på att hitta och låsa upp klientens kraft genom att öppna upp klienten för sig själv och sin egen energi. I en individuell session med energihealing så känns/läses ditt energisystem in på olika nivåer, och du får möjlighet att lära känna dig själv, din unika energi och ditt energisystem. Du får även insikt kring och hjälp att frigöra olika energiblockeringar för ökat flöde i dig själv och i livet. 

Förmågan att känna in andra är något vi alla har, och gör dagligen i olika utsträckning. Christoffer har valt att utveckla denna förmågan och sitt eget energisystem för att kunna hjälpa andra på olika sätt i deras utveckling. I det arbetet har han funnit att energihealingen är ett av de absolut starkaste verktygen. Till stor del beror det på att fokus ligger i att utveckla klientens egen energi och inre kraft, vilket också är det starkaste vi har tillgång till – ett väl fungerande energisystem påverkar alla delar av livet positivt.

Healingarbetet sker genom att energimässigt jobba på olika nivåer, och under en session så är kommunikation med klienten ett centralt verktyg, då det bidrar till att skapa insikt och förståelse.

Om Christoffer

Christoffer Ahlén är energihealer och coach. I hans jobb, där energiperspektivet har en central roll, hjälper han individer och ledare att komma igenom olika energiblockeringar för att skapa flow, välmående och personlig kraft. Genom att jobba på flera olika plan, allt från det andliga till det fysiska och konkreta, så kan positiv, effektiv och hållbar förändring skapas. Ett av Christoffers centrala verktyg är inkänningen, vilken han använder sig av på flera olika nivåer för att läsa av klienten och dens livssituation. 

Mottagning

Mottagning sker antingen på distans via Zoom eller på Drottninggatan 71C i Stockholm.

Är healing effektivt via Zoom?
Ja, healingarbetet fungerar lika bra över Zoom som på plats. Vissa känner däremot att det är mer bekvämt och avslappnande att vara i sitt eget hem och vissa föredrar att träffas fysiskt.

Hur betalar jag?
Betalning sker i efterhand via kort, Swish, faktura eller kontant.

Var händer om jag får förhinder?
Du kan enkelt boka om eller boka av din tid kostnadsfritt fram till 24 timmar innan den börjar.

5.0 av 5.0
5/5

Frågor?

Välkommen att kontakta mig direkt med eventuella frågor.

Christoffer crop

Christoffer Ahlén
Tel: 070-745 53 21
christoffer@unifye.se

Nästa steg

I en session fokuserar vi på att du ska få komma igenom dina utmaningar, förstå dig själv och öppna upp nya möjligheter i livet.

Fler tjänster