Blogg

Föreläsning

Att Läsa Energier – För Startups, Entreprenörer och Företagsledare

Välkommen på en digital föreläsning där vi går igenom hur du som företagsledare och entreprenör kan lära dig att läsa energier för att bygga mer solida, snabbväxande och välmående företag. Genom att utveckla din förmåga att läsa och förhålla dig till energier på olika sätt så får du tillgång till ett kraftfullt verktyg som många av väldens mest framgångsrika entreprenörer använder sig av.

Transformation

Meditation för Personlig Transformation

Välkommen på en guidad meditation med fokus på att hitta inåt och skapa personlig transformation för dig själv och ditt liv. Vi jobbar med att du ska få landa och hitta in i dig själv på djupet, både på ett personligt och ett energimässigt plan, där vi bland annat kommer att jobba med olika nivåer av ditt energifält. Online.

Föreläsning

Energihealing för Personlig Utveckling

Välkommen på en digital föreläsning där vi går igenom hur energihealing kan användas som ett verktyg för personlig utveckling och hur våra energisystem interagerar med olika delar av livet och av oss själva. Genom att lära dig att jobba med och stärka ditt energisystem så får du tillgång till ett väldigt kraftfullt verktyg för att både öppna upp för mer av din potential, och att leva mer fullt ut.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin