Affärsstrategi

Strategisk rådgivning, affärsutveckling & företagscoaching

En tydlig strategi hjälper till att skapa en riktning som ger ett oslagbart momentum

Vad vi gör

Strategisk rådgivning

Generell affärsrådgivning

Expansions- & Distributionsstrategi

Affärsmodeller

Ekonomisk företagsrådgivning

Företagsvärdering

Affärsutveckling

Nya affärsområden & kunder

Business cases

Partnerskap & Förhandling

Strategisk affärsutveckling

Digital affärsutveckling

Företagscoaching

Generell affärscoaching

Maximering av lönsamhet

Coachande samtal

Förändring & Effektivisering

Företagsutveckling

Vi jobbar med de flesta industrier, och allt ifrån tillväxtbolag till globala företag. Tveka inte att höra av dig, så kan vi berätta vad vi kan göra för dig.

curvyroad

Strategisk rådgivning

Ett bolags framgång beror till stor del på hur fokuserat det är. En genomtänkt strategi gör det lättare att göra tydliga vägval. Detta i sin tur möjliggör för hela organisationen att springa åt samma håll med ett gemensamt momentum. Vi hjälper er med det strategiska arbetet så att ni kan gå framåt med tillit och skapa tillväxt och lönsamhet. 

Cube3

Affärsutveckling

Vi hjälper er att maximera er tillväxt och lönsamhet genom att utforska nya områden och vägar att gå, oavsett om det handlar om att hitta nya marknader, nya typer av kunder eller att optimera er affärsmodell. Vi blir er konsult inom affärsutveckling och hjälper er att strukturera processen, skapa tillväxt och expandera snabbare med mindre kapitalbehov. Vi erbjuder hjälp med affärsutveckling i Stockholm och på distans.

Cube3
lightbulvstrategy

Företagscoaching

En tjänst som riktar sig till dig som är entreprenör eller har en ledande befattning i ett tillväxtbolag. Vi har lång erfarenhet av att driva, coacha och träna tillväxtbolag. Som företagscoach eller affärscoach blir vi ditt bollplank i alla utmaningar som kommer med en ledande roll i att driva tillväxt och bygga värdefulla bolag.

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi kan göra för dig?

Att jobba med oss

Vi värderar personlig kontakt och tydlig kommunikation. När du jobbar med oss så får du ett personligt bemötande genom hela processen, med fokus på enkelhet och tydlighet. Målsättningen när vi jobbar ihop är att du ska få konkreta och handlingsbara strategier som skapar momentum framåt från dag ett, och som bygger bolagsvärde över tid. 

Vi har bred erfarenhet av att både driva och arbeta med snabbt växande företag och vet vilken skillnad en genomarbetad strategi kan göra. För dig som kund så betyder detta att du får konkret hjälp med dina specifika utmaningar för att snabbt kunna ta ditt företag framåt till nästa nivå.

Vi jobbar med de flesta industrier. Här är några exempel på områden som vi har erfarenhet av.

Tydligt underlag

Vi hjälper dig med hela eller delar av den strategiska processen, med målsättningen att ni ska kunna ta konkreta beslut baserat på tydligt underlag.

NÄSTA STEG

Skicka förfrågan

Varmt välkommen att kontakta oss om du känner att du vill ta nästa steg eller bara är nyfiken på att höra mer. Vi är baserade i Stockholm, men jobbar med företag i hela landet och är vana vid samarbeten på distans. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Eller ring...

Kontakta mig gärna direkt. Jag ser fram emot att berätta mer om Unifye och vad vi kan göra för dig.

Porträtt CA_M-1

Christoffer Ahlén, VD
Tel: 0707 455 321
christoffer@unifye.se